Jalkapallon EM-kisat 2012

Jalkapallon EM-kisat 2012 pelataan Puolassa ja Ukrainassa. Turnaus pyörähtää käyntiin 8. kesäkuuta. Finaali pelataan 1. heinäkuuta.

Vedonlyönti jalkapallon EM-kisoista 2012

Jalkapallon EM-kisat 2012 ovat luonnollisesti yksi vuoden suurimmista tapahtumista myös vedonlyöntinäkökulmasta. Suomeksi asiakkaitaan palvelevat Betsafe ja Betsson tarjoavat parhaat mahdollisuudet vedonlyöntiin EM-kisoissa 2012. Urheiluviikko-sivusto on tehnyt molempien yhtiöiden kanssa huikeat yhteistyösopimukset, joiden kautta uudet asiakkaat saavat yhtiöiden vedonlyöntiin 120:n euron aloitusbonukset, eli yhteensä 240 euroa bonusta vedonlyöntiin.

Sekä Betsafella että Betssonilla on kymmeniä tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa niistä, lue arvostetun Urheiluviikko-sivuston arvostelut Betsafesta ja Betssonista.

EM-kisat.com:n toimitus tuntee molemmat yhtiöt – ja suosittelee niitä lämpimästi.

Lohkot

EM-kisoihin osallistuu 16 joukkuetta, jotka pelaavat aluksi alkulohkopelit. Kaksi parasta etenee jatkoon jokaisesta lohkosta. Haluatko katsoa läpi lohkot (em-kisat.com/jalkapallo/lohkot/)? Klikkaa edellä olevaa linkkiä!

Otteluohjelma

Kuten yllä on todettu, jalkapallon EM-kisat 2012 alkavat 8. kesäkuuta ja päättyvät heinäkuun alussa. Jos haluat lukea jutun aiheesta ”jalkapallon EM-kisat 2012 otteluohjelma” (em-kisat.com/jalkapallo/otteluohjelma/), klikkaa edellä olevaa linkkiä. Sieltä näet kaikki turnauksen pelit, jotka on jo päätetty.

Jalkapallon EM 2012 & suomalaiset uutissaitit

Jos EM 2012 -turnausta haluaa seurata tarkasti, kannattaa printtilehdet unohta heti. Paperilehdet eivät enää pysy perässä hektisen urheilutapahtuman, toisin nettisaitit, jotka päivittävät tapahtumia reaaliajassa.

Suomen laadukkaimpia jalkapalloaiheisia juttuja julkaisee nettisivusto Urheiluviikko, jolla on myös oma jalkapallon EM-kisat 2012 -osio. Siihen voi tutustua edellä olevasta linkistä.

EM-kisat 2012 televisiossa

Jalkapallon EM-kisat 2012 näkyvät luonnollisesti Suomen televisiossa, kun iskee Yleisradion kanavan 1 päälle. Alkulohkon pelit alkavat kello 19 ja 21.45 Suomen aikaa. Pudotuspelit puolestaan alkavat kaikki kello 21.45.

Uefan Euro2012-sivusto

Jalkapallon EM 2012 -turnauksella on luonnollisesti myös oma virallinen sivustonsa, joka löytyy Uefan sivustolta tästä. Sivustolla on laajat esittelyt eri joukkueista ja ajankohtaista tietoa.

EM-kisat.com toivottaa mukavia hetkiä futisfaneille, jotka seuraavat jalkapallon EM 2012 -turnausta!